Medlemmar: 8531 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Både Mertesacker och Gabriel verkar okej inför helgens cupmöte med Watford.

Positiva skadebesked inför Watford i cupen

tor 10 mar 2016 kl 12:54

Arsene Wenger har uppdaterat skadeläget inför söndagens cupmöte med Watford. Mertesacker och Gabriel är okej - och Ramseys skada verkar inte heller vara allvarlig.

Arsenal hade en del skadebekymmer och under omspelet i cupen mot Hull så linkade Per Mertesacker, Gabriel och Aaron Ramsey av planen skadade.
Men trions problem är inte så allvarliga.
Mertesacker slog upp ett jack i pannan i en duell med en Hullspelare - men lirade vidare en stund innan han klev av efter 32 minuter.
Gabriel signalerade för byte tidigt i den andra halvleken efter en situation i eget straffområde och bytte ut efter 56 minuter.
Aaron Ramsey kom in istället för Gabriel - men det höll bara i knappa 20 minuter innan mittfältaren gick av med en lårskada.

Idag ger Arsene Wenger oss den här rapporten:
-Vi fick några skador mot Hull. Mertesacker och Gabriel är ingen fara med, det är inget fel där. De är båda okej. Det är en liten alert på Ramsey, men vi vet inte hur illa det är än, säger fransmannen till Arsenal.com.

Om de andra skadade spelarna säger han:
Laurent Koscielny: "Han är inte långt från spel och vi kommer att ha tester fram till söndag. Men det kan vara för tidigt även om han har en chans".
Cech, Wilshere, Cazorla: "De gör alla bra ifrån sig. Men den här veckan och nästa kommer de inte kunna spela".