Medlemmar: 8706 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Alexis gjorde sitt elfte mål för säsongen när han kvitterade mot Spurs.

"Gör jag inte mål känner jag mig skyldig"

fre 11 mar 2016 kl 08:58

Alexis Sanchez har haft det tungt sedan comebacken efter skadan, men mot Spurs gjort han mål och räddade poäng. Lyfter chilenaren nu?

Alexis Sanchez missade nästan två månaders spel runt jul - och har sedan skadan haft svårt att hitta tillbaka till sig vägvinnande spel.
I en kort intervju med Arsenal.com berättar chilenaren om hur det är när spelet inte fungerar och han lämnar planen mållös.
- Jag åker hem, kan inte sova och bara tycker att jag måste spela bättre, säger han.
- När jag inte gör mål känner jag mig skyldig och att jag misslyckats mot laget. Men sanningen är att gillar ansvaret jag har.

Chilenaren gjorde mål i 2-2-derbyt mot Spurs förra helgen. Och kanske kan de ge honom självförtroendet han saknar för att komma tillbaka till storformen.
- Jag tycker att jag har kommit in i laget väldigt bra och tiden här i klubben har varit väldigt bra. Samtidigt är inte jag personen som slår mig till ro och tänker att det här är "that´s it". Jag vill utvecklas och ge mitt absoluta allt för laget, säger han.

Alexis satt på bänken hela matchen mot Hull för att vilas upp och räkna med att han kommer spela från start på söndag då Arsenal tar emot Watford hemma i FA-cupen.
Kick off - 14.30 svensk tid.