Medlemmar: 6218 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det blev ännu en tung förlust för Arsene Wengers mannar på söndagen.

Wenger: "Vi gav allt"

sön 13 mar 2016 kl 18:03

Arsene Wenger tyckte att dagens insats förtjänade ett bättre öde när han intervjuades efter uttåget ur FA-cupen.

Arsenals tre år långa obesegrade svit i FA-cupen tog slut idag efter 1-2 hemma mot Watford. Bortalaget tog ledningen med både 1-0 och 2-0 innan Danny Welbeck reducerade i slutet.
- Det känns konstigt eftersom den tog slut fast vi kände att vår insats förtjänade en seger. All kredit till Watford, de skapade få chanser men förvaltade dem väl. Vi gjorde ett eller två misstag i defensiven och de utnyttjade det. Överlag gjorde vi en skaplig insats. Vi skapade kvitteringschanser in i det sista och det är tråkigt [att åka ur] eftersom vi gav allt.

Danny Welbeck byttes in, reducerade och var nära att även sätta kvitteringen. Arsenalmanagern menade dock att det inte gick att spela engelsmannen från start.
- Det var inte möjligt. Han har varit borta hela veckan och det var först igår vi beslutade att ta med honom på bänken.

Positionen i ligan ser dyster ut, chansen till en tredje raka FA-cuptitel försvann idag och på onsdag väntar en tuff retur mot Barcelona. 
- Det blir väldigt svårt mot Barcelona, världens bästa lag, men vi måste se det som en utmaning och göra vårt bästa. Om vi tar vara på våra chanser och gör en bra försvarsinsats har vi chansen. Vi måste göra allt för att försöka göra det omöjliga möjligt, avslutade Wenger.