Medlemmar: 6125 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Henry hoppas att Arsenal tar sig samman och börjar vinna - då tror fransmannen att det finns en liten chans att man vinner ligan.

Henry: "Arsenal har chansen att vinna ligan"

fre 18 mar 2016 kl 18:54

Elva poäng bakom Leicester. Många har räknat bort Arsenals chanser att vinna ligan. Men Thierry Henry tror att det fortfarande möjligt,

Arsenal har en match mindre spelad - men är just nu elva poäng bakom serieledande Leicester City.
Lagets form den senaste tiden har varit usel.
Och många fans har lagt ner drömmarna om ett ligaguld.
Men den förre skyttekungen Thierry Henry, som jobbar som expert åt SKY, tror att The Gunners fortfarande har en chans.
- Arsenal måste vara positiva och tro på det för det är det enda de kan göra just nu, säger han till tv-kanalen.

- Ska Arsenal kunna gå framåt måste de blockera allt negativt som är runt klubben just nu. Jag har aldrig hört publiken på Emirates Stadium reagera som de gjorde mot Watford. Det hjälper dig inte när du spelar om fansen är emot dig eller de på bänken. Jag har spelat på arenor där fansen är missnöjda och det hjälper dig inte. När kritiken kommer från läktaren så blir det svårt för alla, speciellt om du inte vunnit ligan på tolv år.

Henry säger att han ville se att klubben och fansen håller ihop - och stöttar laget. Då menar han att det finns en chans att Arsenal kan vinna ligan.
- Arsenal har fortfarande chansen att vinna, rent matematiskt. Och som Wenger sade, så måste man hoppas på det bästa i sådana här situationer, säger Henry som gjorde 228 mål under sin tid i klubben.