Medlemmar: 7246 st.
Visa menyn

Foto: Jocke Lander

Nu flyttar vi Stockholmsträffarna till Flying Horse!

Pubbyte i Stockholm

sön 27 mar 2016 kl 19:12

På lördag tar Arsenal emot Watford på Emirates Stadium, och i Stockholm är det byte av hemmaplan. Välkomna till Flying Horse!

Efter att i många år ha hållit matchträffar på olika O'Learys-restauranger i Stockholm är det nu dags att flytta. Det nya stället heter Flying Horse och ligger på Odengatan 44, bara ett stenkast från Odenplan. Det är enkelt att ta sig dit, antingen tar man tunnelbanan till Odenplan och går ca 300 meter eller så tar man någon av det flertal bussar som stannar alldeles intill puben.

Precis som tidigare kommer vi att ha 15% rabatt på våra notor mot uppvisande av giltigt medlemskort i Arsenal Sweden.

Första matchen blir nu på lördag när Arsenal möter Watford med avspark kl 16 och detta är planen för dagen:

Utöver matchträffen så kommer Jocke Lander och andra representanter för Arsenal Sweden att finnas på plats i Arsenal Swedens lokal på Rådmansgatan 88 från klockan 11 för er som är ute på stan och kanske vill in och handla lite souvenirer eller helt enkelt bara komma upp och snacka lite Arsenal och ta en kaffe. Instruktioner för hur ni kommer in i lokalen får ni genom att maila medlem@arsenal.se.

Från klockan 14 finns vi sedan på plats på Flying Horse för de av er som vill vara på plats tidigt. Alla som kommer senast till avspark i matchen får varsin lott med vilken ni kan vinna en matchtröja som lottas ut kort efter att matchen är slut.

Ni kommer också att ha möjlighet att köpa Arsenal Swedens nya retrojacka till specialpris, och alla som köper en jacka innan full tid i matchen får också en extra lott till dragningen om en matchtröja.

Observera att vinnaren av tröjan måste vara på plats för att vara med i utlottningen, detta för att vi helt enkelt tycker att det blir mycket roligare om vinnaren är närvarande!

Anmäler er till premiärträffen gör ni på denna anmälningssida.

Väl mött!

/ Ambassadörerna