Medlemmar: 8813 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Petr Cech var tillbaka - men det blev ett nytt kryss för Arsenal.

Cech: "Borde ha avgjort matchen"

sön 17 apr 2016 kl 21:04

Petr Cech var tillbaka mellan stolparna när Arsenal mötte Crystal Palace idag. Tjecken fick dock varken njuta av en trepoängare eller hållen nolla.

Petr Cech gjorde comeback efter en månads frånvaro när Arsenal kryssade mot Crystal Palace. Han tycker att Arsenal skapade tillräckligt med chanser för att avgöra matchen.
- Vi hade chanser för att göra det andra målet, men vi fick inte in bollen. De skapade en del kontringar som vi hanterade väldigt bra så vi visste att de var farliga i omställningarna. Tyvärr för oss lyckades de få till en kontring som de gjorde mål på, säger Arsenalmålvakten till Sky Sports.

- Vi borde ha avgjort matchen. Det är naturligtvis två förlorade poäng för oss, två väldigt viktiga poäng. Vi har pratat om den här situationen, att lagen framför oss kan tappa poäng och då måste vi ta tre poäng i matcherna. Det lyckades vi inte med idag.

Gästernas mål gjordes med tio minuter kvar av Yannick Bolaise och såg inte otagbart ut på tv-bilderna. Cech menar dock att det var ett bra avslut.
- Det var ett bra skott på marken och bollen fick bra fart. Jag lyckades nå bollen, men det var inte tillräckligt.

Avslutningen av säsongen kan nu bli en nagelbitare för Arsenal, som behöver börja vinna igen för att vara säkert på att nå en Champions League-plats. Tjecken säger att Arsenal nu har ett enda uppdrag - att vinna de fem matcher som återstår av säsongen.
- Nu handlar det inte om att spekulera för oss. Vi måste vinna de matcher som är kvar och sedan får vi se hur långt det räcker.