Medlemmar: 7672 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Santi Cazorla är tillbaka från start i Arsenals sista match för säsongen.

Cazorla tillbaka från start

sön 15 maj 2016 kl 15:24

Sista matchen för säsongen blir en avskedsföreställning för tre spelare och comeback för Santi Cazorla i Arsenals startelva. Matchen mot Aston Villa på Emirates innebär också en jakt på andraplatsen i tabellen.

Sportsligt sett finns fortfarande en liten chans för oss Arsenalfans att få fira St Totteringhams Day idag. Vid seger mot Aston Villa samtidigt som Tottenham förlorar sin bortamatch mot Newcastle så går Arsenal om och upp på andraplats i sluttabellen. Newcastle, som redan är klara för nedflyttning till Championship, har dock inte mycket att spela för och chansen är som sagt väldigt liten att Spurs förlorar den matchen.

I Arsenals startelva är Santi Cazorla tillbaka efter långt skadeuppehåll. En skada som kom väldigt olägligt för Arsenal som, med Cazorla på mittfältet, gjorde en stark höst och som har haft en tuff vår utan Spanjoren. Tre spelare gör också sina sista matcher i Arsenaltröjan i eftermiddag då det gjorts klart att alla tre lämnar klubben i sommar. Tomas Rosicky, Mikel Arteta och Mathieu Flamini, tre trotjänare som förtjänar att hyllas av fansen efter matchen. Arteta sitter på bänken medan Flamini och Rosicky lämnats utanför laget.

Arsenals startelva: Cech, Bellerin, Gabriel, Koscielny, Monreal, Coquelin, Wilshere, Cazorla, Özil, Sanchez, Giroud
Bänk: Ospina, Gibbs, Arteta, Ramsey, Elneny, Campbell, Iwobi