Medlemmar: 8531 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Rock´n´roll för Rosicky som nätade för Tjeckien.

Rosicky målskytt - assist för Bellerin

ons 1 jun 2016 kl 23:27

Flera av Arsenalspelarna var i farten ikväll inför EM. Hector Bellerin spelade 90 nya minuter för Spanien - och Tomas Rosicky blev målskytt när Tjeckien slog Ryssland.

Tjeckien låg under med 0-1 borta mot Ryssland när Tomas Rosicky klev fram och kvitterade snyggt i början av den andra halvleken. Tomas Necid fixade segermålet i slutminuten när tjeckerna tog en fin seger inför nästa veckas EM-start.
Petr Cech vaktade återigen kassen och gjorde sin 120:e landskamp. Han är nu landets meste landslagsspelare.

En annan Arsenalspelare som har vind i seglen är Hector Bellerin. Skadan på Dani Carvajal öppnade för Bellerin som spelade 90 minuter mot Bosnien-Hercegovina och 90 minuter ikväll när Spanien slog Sydkorea med 6-1. Arsenalförsvararen var med och assisterade till ett av målen. Spaniens målskyttar i storsegern var Alvaro Morata (2), Nolito (2), Cesc Fabregas och David Silva.

Wojciech Szczesny spelade 90 minuter för Polen som föll 1-2 hemma mot Holland.