Medlemmar: 8513 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Giroud bekräftar att Vardy vill till Arsenal.

Giroud: "Vardy vill komma till oss"

sön 5 jun 2016 kl 10:43

Media skriver att Jamie Vardy kan bli klar för Arsenal innan han åker till EM. Olivier Giroud bekräftar för SKY att den engelske anfallaren vill till norra London.

Helgens stora snackis är Jamie Vardys förväntade övergång till Arsenal. The Gunners har aktiverat anfallarens utköpsplausul - och övergången lär vara nära.
Nu bekräftar Olivier Giroud, som gjorde två mål för Frankrike igår kväll, att Vardy vill komma till Arsenal.
Intervjuad av Sky säger han:
- Jag har fått reda på att Jamie vill komma till oss vilket är väldigt bra nyheter, säger fransmannen.
- Han är en fantastisk spelare.

Kräver inte det ett byte av formation - om du och Jamie Vardy skulle spela ihop? - Jo, 4-4-2, säger Giroud och skrattar.
- Som jag sagt innan så är jag glad över konkurrensen. Vi har alltid haft fantastiska anfallare i Arsenal. Och vill det bästa för klubben. Förhoppningsvis hjälper han oss att vinna ligan.
- När Welbeck tyvärr är skadad och borta länge så förväntade jag mig att bossen skulle signa en eller två anfallare. Förhoppningsvis så kommer han att göra många mål för oss som han gjort för Leicester.

Engelsk media skriver att Vardys övergång kan komma att bli klar idag då han ska resa med det engelska landslaget till Frankrike för att fortsätta förberedelserna inför det stundande Europamästerskapet.
Den engelske förbundskaptenen Roy Hodgson vill inte att hans spelare är indragna i transferförhandlingar när mästerskapet har börjat.
Så därför tror de brittiska tidningarna att Vardy kommer resa till EM som Arsenalspelare.