Medlemmar: 7266 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arsenal eller att stanna i Leicester - det är frågan för Vardy.

Vardy ger besked innan EM-resan

mån 6 jun 2016 kl 01:11

En del säger att Jamie Vardy är klar - andra säger att ha tvekar. Senaste nytt är att anfallaren ska lämna besked innan England flyger till Frankrike klockan 12.30 idag.

Det har varit mycket snack om Jamie Vardys eventuella övergång till Arsenal idag. Dock har det varit sparsamt med matnyttig info. Och kanske beror det på att anfallaren inte har bestämt sig för hur han ska göra.
Det är i alla fall vad de flesta och med etablerade journalisterna tror.

Vad som däremot verkar vara klart är att Arsenal och Leicester ska vara överens. Och att Vardys läkarundersökning är klar på Colney.
Men både BBC och Mirror skriver att Leicester har bett den 29-årige anfallaren vänta med sitt beslut då man vill ge honom ett nytt bättre bud själva.
Arsenal ska ha erbjudit Vardy ett treårskontrakt med option på ett fjärde år och nästan en dubblering av lönen. £120 000 i veckan ska EM-strikern få om han joinar The Gunners.

Det finns dock enstaka journalister som säger att dealen är klar. Vardy har bestämt sig och kommer att presenteras som Arsenalspelare i veckan.
Mer troligt är dock att det är som de stora blaskorna och BBC säger. Att Vardy innan avresa till Frankrike, klockan 12.30 idag svensk tid, kommer att lämna ett besked till Arsenal.

Blir han Gooner eller inte - vad tror ni?