Medlemmar: 8910 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Aaron Ramsey chippar in sitt första EM-mål över Akinfeev.

Ramsey målskytt - Wales gruppsegrare

mån 20 jun 2016 kl 23:11

Aaron Ramsey blev en av matchvinnarna när Wales utklassade Ryssland med 3-0. Segern innebär att Wales vinner gruppen före England.

Aaron Ramsey spelade hela matchen för sitt Wales och inledde målskyttet när Joe "Welsh Pirlo" Allen hittade honom i djupled efter tio minuters spel. Arsenalmittfältaren var kylig i friläget mot Igor Akinfeev och chippade bollen över den ryske målvakten. tio minuter senare ökade Neil Taylor på till 2-0 innan Gareth Bale rundade av målskyttet i den andra halvleken, framspelad av Ramsey.

Jack Wilshere startade på mittfältet när England mötte Slovakien, men 24-åringen såg rejält rostig ut och lyckades inget vidare med passningsspelet. Jack blev utbytt mot Wayne Rooney tidigt i den andra halvleken. Engelsmännen tryckte på för 1-0, men Slovakiens försvar stod pall och matchen slutade mållöst.

Resultaten under kvällen innebär att Wales vinner gruppen före England respektive Slovakien.