Medlemmar: 7266 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Jamie Vardy blir kvar i Leicester i ytterligare fyra år.

Bekräftat: Vardy stannar i Leicester

tor 23 jun 2016 kl 13:29

De flesta tecken har pekat i samma riktning de senaste dagarna. Nu är det bekräftat att Jamie Vardy nobbar Arsenal och stannar i Leicester.

Arsenal aktiverade Jamie Vardys utköpsklausul i kontraktet för drygt två veckor sedan och under några dagar såg det ut som att 29-åringen skulle skriva på ett kontrakt med Londonklubben värt £150 000 i veckan. Under tiden som har gått sedan dess har det spekulerats i att Vardy trots det skulle nobba Arsenal och stanna kvar med mästarklubben. Nu har Leicester bekräftat att Vardy har signat ett fyraårskontrakt med klubben och därmed kan spekulationerna om anfallarens framtid avslutas.

Enligt The Guardian ska Vardys nya avtal vara värt £100 000 i veckan. I februari skrev han på ett nytt kontrakt med Leicester, som nu alltså har förbättras ytterligare. För Arsenals del återstår bara att fortsätta jakten på en ny anfallare på annat håll.