Medlemmar: 8910 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Jamie Vardy och Jack Wilshere deppar efter chockförlusten mot Island.

Sommarlov för Wilshere och Bellerin

tis 28 jun 2016 kl 00:19

Såväl England som Spanien tvingades lämna EM på måndagen. Semester väntar således för Jack Wilshere och Hector Bellerin.

Jack Wilshere inledde Englands match mot Island på bänken och fick därifrån se hur Wayne Rooney gav britterna ledningen på straff efter bara knappt fem minuters spel. Island kvitterade dock genom Ragnar Sigurdsson innan Kolbeinn Sigthorsson tofflade in 2-1 för skrällgänget.

Wilshere byttes in i halvtid för att bistå i Englands jakt på kvittering, men det blev en frustrerande kväll för laget som inte lyckades få hål på Island. England har därmed gjort sitt i turneringen och Wilshere får inleda semestern. Därmed inte sagt att vi ger honom fri lejd för rökning i år.

Hector Bellerin har inte fått spela en enda minut för Spanien i EM, och han blev kvar på bänken hela matchen när regerande mästaren Spanien åkte ur turneringen mot Italien på Stade de France. Giorgio Chiellini inledde målskyttet innan Graziano Pellè satte 2-0 med någon minut kvar att spela.