Medlemmar: 6062 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Olivier Giroud var glödhet i matchen mot Island.

Giroud tvåmålsskytt - Frankrike mot Tyskland i semi

sön 3 jul 2016 kl 22:51

Olivier Giroud visade storform när Frankrike krossade Island. Arsenalanfallaren gjorde två mål och var inblandad i ytterligare två.

Frankrike fick en drömstart på matchen då Matuidi hittade Giroud i djupled och han pricksköt 1-0 efter drygt tio minuter. Efter knappa tjugo minuter ökade Pogba på till 2-0 när han nickade in en hörna.

Mot slutet av halvleken gjorde Frankrike ytterligare två mål. Först nickade Giroud ner bollen till Griezmann som hittade Payet som gjorde 3-0 och därefter gjorde Griezmann själv 4-0 sedan han fått bollen i djupled efter att Giroud smart hade hoppat över bollen.

I andra halvlek reducerade Island genom Sigthorsson men Frankrike svarade omgående då Giroud nickade in Payets frispark till 5-1. Arsenalanfallaren blev efter det målet utbytt. Med knappt tio minuter kvar nickade Bjarnason in 5-2, men mer än så mäktade inte islänningarna med.

Laurent Koscielny spelade 72 minuter och byttes ut för att vila inför nästa match samt för att inte dra på sig en varning, vilket hade inneburit avstängning i semifinalen för backen.

I nästa match väntar Tyskland för Frankrike. Tyskarna slog på lördagen ut Italien efter straffar. Mesut Özil gjorde mål under ordinarie tid, men missade sin straff i den utdragna straffläggningen.