Medlemmar: 6062 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Takuma Asano är klar för Arsenal.

Takuma Asano klar för Arsenal

sön 3 jul 2016 kl 23:13

Arsenal har gjort klart med sommarens andra nyförvärv. Den japanske anfallaren Takuma Asano är klar för klubben.

Arsenals andra nyförvärv efter Granit Xhaka blir den dan 21-årige anfallaren Takuma Asano som värvas från Sanfrecce Hiroshima där han har spelat i tre år. Han har spelat 56 matcher i J-League och har gjort elva mål. Han har gjort fem landskamper för Japan och är med i OS-truppen där han bland annat kommer att ställas mot Sverige.

- Takuma är en talangfull ung striker och är ett namn för framtiden. Han har haft en imponerande start på sin karriär och vi ser fram emot att följa hans utveckling under de kommande åren, säger Arsene Wenger till Arsenal.com.