Medlemmar: 8566 st.
Visa menyn

Foto: Axel Asplund

Arsenal Soccer School i Bollnäs 2012.

Fotbollsskola och fansmatch i Göteborg

ons 20 jul 2016 kl 13:28

Arsenal kommer som bekant till Sverige om några veckor. Klubben passar nu på att arrangera ytterligare arrangemang i Göteborg.

Arsenal Soccer School
Arsenal Soccer School kommer till Göteborg lördagen den 6 augusti, det vill säga dagen innan Arsenal möter Manchester City på Ullevi. Fotbollsskolan kommer att hållas på Valhalla IP från kl 9.00-14.30 och killar och tjejer födda mellan 2002-2007 är välkomna att anmäla sitt deltagande. Träningen kommer att hållas av brittiska caocher som har utbildats av Arsenal. 

Mer info och anmälan finns här:
https://www.deltager.no/arsenal_soccer_school_goteborg_august_6th_06082016

Supportermatch
Arsenal kommer att arrangera en supportermatch mellan svenska och internationella supportrar. Den kommer också att spelas på Valhalla IP under lördagseftermiddagen. Eventuellt kommer en hemlig gäst att delta i matchen på något sätt, antingen som spelare eller domare. Om du vill vara med och spela matchen, skicka ett mail till axel.asplund@arsenal.se och anmäl intresse.