Medlemmar: 6225 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arsene Wenger tar inte över Englands landslag.

Wenger nobbade England

tor 21 jul 2016 kl 15:32

FA ville ha Arsene Wenger som förbundskapten för England, men fransmannen tackade nej. Istället gick jobbet till Sunderlands Sam Allardyce.

Under onsdagen gick flera engelska tidningar ut med att Sam Allardyce var klar som förbundskapten för England över VM 2018. Enligt The Telegraph var dock inte Sunderlandmanagern FA:s förstaval, utan panelen som jobbade med rekryteringen gick till Arsene Wenger först.

Wenger ska ha blivit erbjuden jobbet, men fransmannen var inte beredd att bryta sitt kontrakt med Arsenal - som går ut nästa sommar - och tackade nej. FA ville inte vänta i tolv månader på att Wengers kontrakt skulle gå ut och gick istället vidare till andra kandidater.

Arsene Wenger inleder sin 21:a säsong i Arsenal på fredagen då hans lag möter Lens i en träningsmatch i Frankrike.