Medlemmar: 8780 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Per Mertesacker kan bli borta länge.

Sky: Mertesacker borta länge

tis 26 jul 2016 kl 15:23

Enligt Sky Sports är skadan som håller Per Mertesacker borta från Arsenals USA-turné allvarlig. Tysken kan bli borta upp till fem månader.

Det var i matchen mot Lens i fredags som Per Mertesacker skadade knät, och nu kommer rapporter om att skadan är allvarlig. Enligt Sky Sports kan tysken tvingas till ett uppehåll så långt som fem månader, vilket gör Arsenals tunna mittbacksbesättning ännu tunnare. Arsenal förväntas komma med ett officellt uttalande inom 48 timmar.

Även Gabriel står över resan till USA då han har drabbats av halsfluss. Då Laurent Koscielny fortfarande återhämtar sig efter EM är Calum Chambers och nyförvärvet Rob Holding de enda mittbackarna som är tillgängliga inför matcherna i Kalifornien.