Medlemmar: 8807 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Förfesten på Gamla Ullevi är slutsåld.

UPPDATERAD: Information inför söndagen

fre 5 aug 2016 kl 13:19

Helgen står för dörren och därmed Arsenals besök i Sverige. Här är lite information för alla er som ska till Göteborg.

Söndagens första Arsenal-besök i Sverige på närmare 20 år närmar sig med stormsteg. Arsenal Swedens förfest på Gamla Ullevi är helt fullbokad, och från styrelsens sida tycker vi att det är fantastiskt roligt att se vilket intresse det är och har varit för detta evenemang och helgen i stort.

Här följer lite information som kan vara bra att ha:

Som tidigare meddelat kommer vi att öppna dörrarna till festen klockan 13. Under hela eftermiddagen kommer ni att kunna handla souvenirer (vi tar både kort, kontanter och Swish), och vi har med oss tryckpressen så att vi kan trycka namn på matchtröjor.

Vi har utöver detta två ungefärliga hållpunkter:

Ca 16.00: Q&A med Arsenal-legendar
Ca 16.45: Away Boyz äntrar scenen

(Vem dem hemlige gästen är får ni se på söndag!)

Vi ser gärna att sällskap som ska på förfesten kommer i samlad tropp, då går det fortare i insläppet. Observera att i entrén är det endast betalning via Swish eller kontanter som gäller för de i ert sällskap som inte är medlemmar. Har ni med er personer som vill bli medlemmar så kommer det att finnas möjlighet att teckna medlemskap på plats, och då behöver dessa förstås inte betala entré. Medlemsavgiften kan även den betalas både kontant och via Swish.

För er som befinner er i Göteborg redan på lördagen så spelas det en supportermatch på Valhalla IP klockan 16.00. Arsenal Sweden har inget arrangemang i samband med detta, men ju fler som dyker upp och stöttar de som ska försvara Arsenals färger desto bättre!

Up the Gunners!

/ Styrelsen för Arsenal Sweden