Medlemmar: 5368 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Rosicky är efter 15 år tillbaka i Sparta Prag.

Rosicky klar för Sparta Prag

tis 30 aug 2016 kl 15:16

Det är en stor dag för Sparta Prag. Klubben meddelade nyss att Tomas Rosicky skrivit på ett tvåårskontrakt.

Tomas Rosickys tid i Arsenal var över i somras när hans kontrakt gick. Tjecken hade då spenderat tio år i norra London. Nu står det klart att 35-åringen återvänder till sin hemklubb Sparta Prag - som han lämnade 2001 för spel i Borussia Dortmund.
Klubben meddelade på en presskonferens idag att man skrivit ett tvåårskontrakt med mittfältaren.

Rosicky kommer bära tröja nummer tio i Sparta och sade så här om flytten tillbaka till Prag:
- Jag är glad att vara tillbaka. Jag visade Mr Křetínský (Daniel, ordförande i Sparta Prag) att jag stod för mitt ord. Var jag bara frisk så skulle jag komma tillbaka. Men jag är inte bara här för att spela. Jag är här för att vinna. Jag kommer börja träna med laget nu och det är precis vad jag behöver.