Medlemmar: 8888 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Riverside blir Chambers hem under säsongen 16/17.

Chambers klar för Middlesbrough

tis 30 aug 2016 kl 21:13

Det blev som Sky avslöjade igår. För Calum Chambers har skrivit på för Middlesbrough på lån resten av säsongen.

Arsene Wenger öppnade på presskonferensen i fredags för att Calum Chambers kunde på lån när Shkodran Mustafi är på ingång. Igår breakade Sky nyheten att det var Middlesbrough som vunnit kampen om att få låna den engelske mittbacken.
Idag bekräftades nyheten.

Nykomlingens tränare Aitor Karanka är nöjd med att få in Chambers i truppen:
- Jag är riktigt nöjd. Det är en position som vi jobbat på att få in en spelare. Vi har inte varit stressade för Calum var den spelaren som vi väntade på och han kommer att hjälpa oss mycket. Vi vill säga tack till honom för vi visste att han hade ett annat erbjudande, men han ville komma hit. Det är det viktiga och vi ser fram emot att jobba med honom, säger Karanka till Boros hemsida.

Chambers skriver på Twitter: "Pleased to sign on loan for Boro. Excited about the season ahead and can't wait to get working".

Låneavtalet är resten av säsongen.