Olivier Giroud nätade för Frankrike - som slog Italien med 3-1 i Bari.

Giroud målskytt - Frankrike vann

fre 2 sep 2016 kl 01:12

Olivier Giroud fina landslagsform håller i sig. När fransmännen slog Italien i Bari blev Arsenalanfallaren på nytt målskytt.

Olivier Giroud hade en minst sagt upp-och-ner-säsong i benen när han anslöt till det franska landslaget inför EM. Arsenalanfallaren gjorde förvisso 16 ligamål (24 totalt), men hade en period på 15 matcher där han inte nätade.
Men så drog han på sig den blå tröjan och gjorde ett gäng mål innan Frankrike klev in i hemmamästerskapet.
Där blev det tre mål för Giroud.
Ikväll fortsatte målgörandet.

Frankrike reste till Bari för att möta Italien - och vann med 3-1. Giroud sköt fransmännens 2-1-mål i den första halvleken innan han blev utbytt i paus. Laurent Koscielny spelade 83 minuter innan han byttes ut.
Ni kan se målen från matchen här.

Graziano Pelle gjorde Italiens mål och Anthony Martial och Layvin Kurzawa de andra franska målen.