Medlemmar: 7604 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wenger var väldigt nöjd med Ospina efter matchen.

Wenger: "Ospina är en målvakt i världsklass"

tis 13 sep 2016 kl 23:34

Wenger öser beröm över David Ospina efter insatsen mot PSG. Han är också nöjd med en viktig poäng.

Arsenal var illa ute mot PSG, men lyckades efter det tidiga underläget komma tillbaka och kvittera. Arsene Wenger tycker att laget spelade mycket bättre i den andra halvleken.
- Det är en bra poäng, för vi låg under med 1-0 efter en minut. Men vi stod emot bra även om vi fick kämpa i första halvlek och inte riktigt hängde med i tempot. I andra halvlek kom vi tillbaka och hade mer dominans. Det var tydligt att vi kunde skapa chanser och vara farliga. Det som förändrade matchbilden var att vi pressade dem högre upp i banan i andra halvlek, för i första hamnade vi ofta på mellanhand offensivt. I slutet blev inte Alexis lika isolerad, och när Giroud kom in blev balansen på laget bättre, säger Arsenalmanagern till Viasat.

David Ospina blev rejält sågad för sina insatser i Champions League i fjol. I kvällens match räddade han flera klara målchanser och Wenger hyllar colombianen efter matchen.
- Jag är väldigt nöjd, för förra året när jag spelade honom gjorde han ett misstag hemma mot Olympiakos och då var alla ute efter honom. Jag vet att han är en målvakt i världsklass. Jag menar verkligen det och jag är väldigt glad för hans skull ikväll.