Medlemmar: 8910 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Tveksamt om Giroud är med mot Hull.

Giroud tveksam - Ramsey inte tillbaka

fre 16 sep 2016 kl 14:20

Från Paris till Hull. På lördag möter Arsenal nykomlingen i Premier League. Det kommer ske utan Aaron Ramsey som inte är tillbaka. Och det finns frågetecken för Olivier Giroud.

Aaron Ramsey skadade sig i premiären mot Liverpool, men Arsenalledningen hoppades att walesaren skulle vara tillbaka efter den första landslagsperioden. Så blev det inte.
Och nu står det klart att mittfältaren kan missa tre matcher ytterligare.
För Arsene Wenger meddelade idag på den försenade presskonferensen att Ramsey inte är med mot Hull - och att det kanske blir så att han missar Ligacupmötet med Nottingham och PL-matchen mot Chelsea nästa vecka.
- Det kommer vara för tight. Vi är lite försiktiga med honom för vi vill inte att han ska skada sig igen, säger Wenger.

Det kan också bli så att Olivier Giroud missar matchen på KC Stadium. Anfallaren har problem med en tåskada som han åkte på i Paris i veckan när han visades ut i slutet av CL-mötet med PSG.
- Vi behöver kolla om han är fit, säger Wenger som också berättade att Giroud är efter i träningen efter EM och därför inte spelat så mycket i säsongsinledningen.

Wenger bekräftade dock att Petr Cech kommer att stå mot Hull. Och att Theo Walcott, som missade PSG-matchen, är tillbaka i truppen och att Gabriel kan vara i spel snart. Ligacupmötet med Nottingham är planen.