Medlemmar: 6215 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Hector Bellerin gratulerar Theo Walcott till ännu ett mål.

Walcott: "Vi ska vara stolta"

ons 19 okt 2016 kl 23:52

Målfest - och på nytt nätade Theo Walcott som nu gjort åtta mål den här säsongen. Nu leder Arsenal Champions League-gruppen. - Vi ska vara stolta över det och se fram emot helgen nu, säger engelsmannen.

Theo Walcotts målform håller i sig. Ikväll när Ludogorets kördes över nätade 27-åringen igen. Förra säsongen gjorde han nio mål. Den här säsongen är Theo redan uppe i åtta mål.
- Självklart är målen är fantastiska, men vi säger alltid som lag att det första vi vill är hålla nollan. Det är alltid vårt första mål. Idag lyckades vi göra det och vi vet hur bra vi är i anfallsspelet. Vi har lyckats göra det bra den här säsongen då kommer det bra insatser.
- De startade matchen väldigt starkt. De har väldigt många bra tekniska spelare. Det ser ut som att resultatet, 6-0, var en enkel match, men det var det inte. Det var långt ifrån lätt. Vi ska vara stolta över det och se fram emot helgen nu.

Arsenal ledde med 2-0 i paus. Direkt i andra gjorde Alex Oxlade-Chamberlain 3-0 och punkterade matchen.
- Vi försöker alltid att ta tillvara på våra chanser. Idag kändes det som att vi utnyttjade allihop av dem. Vi behöver se till att vi startar andra halvlek bra. Det fungerade bra idag och alla var fokuserade. Det är ett grymt resultat och allas självförtroende är på topp.

Arsenal har fem år på raken åkt ut direkt när Champions Leagues slutspel börjat. Walcott fick frågan hur viktigt det är vinna gruppen?
- Nu är nu. Vi behöver fokusera på det vi gör nu. Vi kan inte se för långt fram. Det är fortfarande mycket kvar att göra och det är tuffa bortamatcher kvar att spela. Vem vet vad som händer, men självklart vi vill vara i en så stark position som möjligt och vinna gruppen. Vi behöver göra bra matcher för att nå det. Om vi gör som ikväll kommer det gå fint.

Totalt har Theo Walcott gjort 93 mål i sin Arsenalkarriär. Når han över 100 den här säsongen?