Medlemmar: 8806 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wenger behöver kolla med Cazorla om han kan spela mot Boro eller ej.

Läget i laget inför Boro hemma

fre 21 okt 2016 kl 11:45

Tätt med matcher nu. Arsene Wenger har uppdaterat skadeläget i truppen inför lördagens möte med Middlesbrough i Premier League.

Arsenal har har sex raka segrar i ligan och vill utöka den sviten på lördag när nykomlingen Middlesbrough kommer till Emirates Stadium.
På presskonferensen inför mötet uppdaterade Arsene Wenger skade- och avstängningsläget.
Och så här ser det ut:

Santi Cazorla: Spanjoren fick en spark på hälsenan mot Ludogorets i onsdags och plockades av tämligen omgående. Det är fortfarande osäkert om mittfältaren kan spela mot Boro och Wenger körde den klassiska "we will be assessed later today".

Granit Xhaka: Schweizaren är avstängd efter sitt röda kort mot Swansea. Detta är den första av tre matchen som mittfältaren missar.

Aaron Ramsey: Tränar på för att göra comeback. Är inte aktuell för spel i helgen, men kan ha en chans att vara redo till nästa helg mot Sunderland. "Konditionsmässigt är han 90 procent redo. Han behöver en vecka till. Vi vill se till att han är helt redo", säger Wenger.

Olivier Giroud: Anfallaren kan vara tillbaka i spel nästa vecka mot Reading i Ligacupen. Inget spel i helgen är aktuellt.

I övrigt inga nya skador och övriga som kommer att missa matchen mot Boro är Per Mertesacker och Danny Welbeck.