Medlemmar: 8782 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Olivier Girouds två mål avgjorde matchen.

Giroud: "Glad att vara tillbaka"

lör 29 okt 2016 kl 17:42

Matchvinnaren Olivier Giroud intervjuades tillsammans med Alex Oxlade-Chamberlain efter matchen mot Sunderland.

Olivier Giroud hoppade in och gjorde mål med sina två första tillslag, 2-1 och 3-1, vilket blev matchavgörande. Alex Oxlade-Chamberlain stod för en väldigt fin framspelning till Alexis 1-0 i början av matchen. Tillsammans pratade de med Sky Sports reporter efter 4-1-segern mot Sunderland.

Giroud: Till slut blev det en enkel seger men det såg inte ut så hela tiden. Vi började bra men de kom tillbaka bra och vi lyckades inte få in det andra målet. Så det var skönt att sätta vårt andra mål och sedan avsluta bra.

Oxlade-Chamberlain: Det är klart att du tvivlar lite och du måste upp ett snäpp men vi visste att vi hade mycket tid på oss. Innan deras mål var matchen öppen och vi kunde ha gjort mål. Som tur var kom den här mannen in, gjorde målet som gav oss lite andrum och sen stängde grabbarna matchen.

Sky: Två tillslag, två mål. Var det bästa sättet att säga "jag är tillbaka"?

Giroud: Jag vore lycklig om jag kunde göra det varje match. Jag hade lite tur idag och fick bra framspelningar av mina lagkamrater och försökte avsluta bra. Jag är glad att vara tillbaka efter en tuff skada och självklart är det alltid kul för mig själv och laget att göra mål. Som anfallare är det viktigt.

Sky: Alex, en fin assist i första halvlek men borde du ha gjort mål också?

Oxlade-Chamberlain: Ja, jag hade några bra lägen i andra halvlek och insåg inte att jag hade mer tid på mig. Men jag är glad att komma till de lägena och vill fortsätta med det så hoppas jag att avsluten sitter i fortsättningen.

Sky: Nu är ni uppe i topp igen, kan ni gå hela vägen?

Giroud: Vi har bara spelat ungefär en fjärdedel av säsongen. Vi gillar självklart vår position och vill vara där när säsongen är slut men det är långt kvar. Vi har bra momentum nu och måste fortsätta på den inslagna vägen.