Medlemmar: 6509 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Hector Bellerin missar kvällens returmöte med Ludogorets

Bellerin missar kvällens match

tis 1 nov 2016 kl 08:59

Utöver de spelare som för närvarande är långtidsskadade stannade Monreal, Cazorla, Walcott och Bellerin alla kvar i London när Arsenal åkte till Sofia för mötet med Ludogorets.

Arsenal tränade igår innan resan till Sofia för bortamötet med Ludogorets och precis i slutet ska Hector Bellerin råkat ut för en incident som gjorde att han stannade i London när lagkamraterna flög till Bulgarien. Arsenal har inte gått ut med vilka spelare som följde med till Sofia men däremot nämnde Arsene Wenger efter träningen vilka som stannat kvar.

- Monreal, Cazorla, Bellerin och Walcott följer inte med, mer eller mindre skadade. Några är väldigt nära att vara tillbaka, som Walcott. Bellerin råkade ut för en liten incident i sista minuten av träningen, sa Arsene Wenger under gårdagens presskonferens.

Wenger bekräftade dock inte att Carl Jenkinson kommer spela från start i Bellerins frånvaro.
- Han är med i truppen men jag har inte bestämt vilka som kommer starta än. Jag har flera högerbackar med i truppen, tre eller fyra stycken.

Arsenalmanagern kommenterade också betydelsen av kvällens match.
- Det är en viktig match för oss eftersom vi kan kvalificera oss [för slutspelet]. Men om vi förlorar så kan vi hamna i en jobbig situation så vi är medvetna om den oerhörda betydelsen av matchen.