Medlemmar: 6509 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Bellerin ser ut att bli kvar i Arsenal många år framöver.

Bellerin skriver nytt kontrakt

tis 8 nov 2016 kl 14:30

Rapporterna om att Hector Bellerin skrivit på ett nytt Arsenalkontrakt blir fler och fler. Spanjorens agent säger till Guardian att det är "nära".

Det har varit snack under sommaren och hösten om att klubbar som Barcelona och Manchester City vill köpa loss Hector Bellerin från Arsenal. Spanjoren har vid ett flertal tillfällen viftat bort snacket och sagt att "hade jag velat spela i Barcelona så hade jag stannat där, jag blev väldigt glad när Arsenal visade intresse och jag valde att komma hit, jag ser inte bakåt utan vill bara hjälpa Arsenal".

Men nu kommer rapporter i engelsk media att Bellerin har, eller är väldigt nära, att skriva på ett nytt kontrakt med Arsenal.
högerbackens agent bekräftar detta för Guardian.
- Vi för diskussioner och är betydligt närmare nu än för två veckor sedan. Om inget konstigt händer så skriver Hector på. Han är väldigt nöjd i Arsenal och det här är fjärde gången han skriver nya kontrakt med klubben så det är klart att han gjort stora framsteg, säger Albert Botines.

Bellerin kom till Arsenal som ungdomsspelare 2011 och nu ordinarie och rankad som en av Premier Leagues bästa ytterbackar. Han förra kontrakt har fortfarande tre år kvar och går ut sommaren 2019. Det nya lär sträcka sig ett par år till.