Medlemmar: 8801 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Jose Mourinho ville ha straff i första halvlek.

Mourinho: "Vi var överlägset bästa laget"

lör 19 nov 2016 kl 16:47

Arsene Wenger har fortsatt svårt mot Jose Mourinho, som själv var väldigt missnöjd över poängtappet.

Jose Mourinho var besviken efter att ha förlorat två poäng i slutminuterna mot Arsenal.
- Vi var det överlägset bästa laget. Jag vill inte säga att de inte ville vinna, men de hade inte chanserna för att vinna. De kunde inte vara Arsenal på det sätt de normalt spelar fotboll. Vi var fenomenala defensivt. När vi fick bollen skapade vi lägen, gjorde ett fantastiskt mål och hade lägen både innan och efter för att göra fler. Sen gör de mål på det enda tillfället som vi inte kunde lösa. De hade tur, vi otur, men sån är fotbollen, sa Mourinho till Sky Sports.

Sky: Är du kritisk mot ditt eget lag för sättet ni släpper in målet?
- Nej, inte alls. För det första är Chamberlain snabb och fräsch på planen. Han vinner duellen på kanten och får in bollen i boxen. Där har de inte bara anfallarna utan även Koscielny. Vi hade svårt att stå emot storleksmässigt och släppte in ett mål vi inte förtjänade att släppa in.

Sky: Tycker du att ni borde haft straff i första halvlek?
- Jag vill inte prata om det. Jag vill inte prata om det. Jag har en bra känsla för Andre Marriner och om han gör ett misstag så vet jag att det inte var meningen. Innan matchen sa han till oss att han "inte vill synas, jag vill göra mitt jobb så bra som möjligt". Och han har rätt, han vill inte vara stjärnan i matchen. Han vill vara en ärlig man och en bra domare. Så jag vill inte säga om det var ett misstag eller inte. Jag vet, för jag har sett repriserna några gånger, men jag vill inte säga om det var ett misstag eller inte för han är en bra domare och gjorde sitt bästa.