Medlemmar: 8076 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Bellerin är Gooner fram till 2022.

Bellerins nya kontrakt bekräftat

mån 21 nov 2016 kl 17:49

Arsenal bekräftade idag nyheten att Hector Bellerin skrivit på ett nytt långtidskontrakt med klubben. Själv säger den spanske högerbacken att han aldrig ens funderat på att lämna Gunners.

Det är flera veckor sedan som nyheten läckte ut. Hector Bellerin och Arsenal var överens om ett nytt sexårskontrakt som skulle ge spanjoren en veckolön på £100 000.
Idag bekräftade Gunners att högerbacken har kritat på.
Och Bellerin är helnöjd med sitt nya avtal.
- Jag är riktigt, riktigt glad och den här klubben är mitt hem just nu. Jag har varit här mer än fem år och blev väldigt, väldigt exalterad när klubben berättade att de ville förlänga mitt kontrakt, säger han till Arsenal.com.

Det har funnits snack om att klubbar som Barcelona och Manchester City skulle vilja köpa loss Bellerin - men själv säger han att han aldrig funderat på annat än att stanna i Arsenal.
- Det är här jag är glad. Jag är bara väldigt tacksam och nöjd med att ha skrivit på. Arsenal handlar inte bara om att vara en fotbollsspelare, du behöver vara en bra person för att spela här. Det är de signalerna som är inne i klubben. Du representerar mer än en fotbollsklubb. Jag är en spelare som försöker att vara ett exempel för andra, både på och utanför planen. Nu ska jag bara fortsätta att utvecklas och jobba hårt för att bli en så bra spelare som jag bara kan. Och förhoppningsvis hjälpa laget att vinna några titlar. Det är det alla vill och det jag jobbar för.