Medlemmar: 8814 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Besviken Jenkinson efter matchen.

Jenkinson besviken över resultatet

tor 24 nov 2016 kl 08:29

Carl Jenkinson fick återigen chansen från start i och med Bellerins skada, men ytterbacken var besviken efter matchen.

Trots att Jenkinsons inspel var det som ledde till Verrattis självmål i början på andra halvlek var han besviken efter matchen. I en intervju med Arsenal.com utevcklar han sin syn på kvällens resultat.

"Det kändes som att vi var det bättre laget större delen av matchen och vi kunde ha vunnit. Men det var helt enkelt inte meningen. Det är frustrerande att tänka på för det känns som en match vi kunde ha vunnit."

"Matchen kunde gått åt båda hållen. När man ser Cavanis nick i slutet av matchen är det uppenbart att de kunde ha avgjort den till sin fördel också. Men jag tycker vi var det starkare laget så jag är besviken att vi inte vann. Vi gjorde det bra som kom tillbaka från 0-1 till 2-1 men vi hade otur när deras nick gick i mål. Men det är fotboll."

På frågan om det skulle vara ett nederlag att inte vinna gruppen instämmer han.

"Jag tror det. Kanske inte psykologiskt men vi vill vinna gruppen. Det känns som om med tanke på hur vi spelat genom hela gruppspelet så förtjänar vi att göra det. Allt vi kan göra nu är att åka till Basel och göra vårt bästa, man vet aldrig. Förhoppningsvis kan vi sluta etta."

I intervjun utvecklar han också sin syn på motståndarna PSG.

"I mina ögon är PSG ett av de bästa lagen i världen. Personligen kände jag att vi var det bättre laget idag så vi har visat att vi kan mäta oss med de bästa och att vi stundtals är överlägsna. Vi måste ta med oss det positiva. De är ett bra lag och ett oavgjort resultat är inte dåligt."