Medlemmar: 6509 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ramsey och Cavani i diskussion efter straffen.

"Jag lider med Alex Iwobi"

tor 24 nov 2016 kl 09:13

Aaron Ramsey pratade med Arsenal.com efter matchen och uttryckte besvikelse över två tappade poäng och medlidande med Alex Iwobi.

"Det [resultatet] var en besvikelse men det var viktigt att vi inte förlorade. Nu måste vi åka till Basel och göra jobbet. Förhoppningsvis kan vi få med oss en vinst."

Han erkänner att Arsenals ledningsmål var en strulig situation men menar samtidigt att man inte kan vara kräsen. Han uttrycker också medlidande med Iwobi med tanke på den oturliga touchen som ledde till PSG:s kvitteringsmål.

"Man måste känna med honom," säger han till Arsenals officiella hemsida. "Men han var inte medveten om vad som fanns bakom honom. Jag lider med honom men vi står bakom honom allihopa. Det viktigaste var att inte förlora, och det gjorde vi inte."

I samband med straffsituationen i slutet av första halvlek hamnade Ramsey i en diskussion med Cavani som hade åsikter om domslutet. Men Ramsey viftar bort situationen och menar på att det inte var någonting allvarligt.

"Det är sånt som händer på fotbollsplanen. Vi skakade hand efter matchen och allting är lugnt nu. Jag tyckte att han träffade mig i ansiktet med sin hand men det är sådant som sker i stridens hetta. Jag har inga åsikter om ifall han borde visats ut, det är upp till domaren att bestämma."

Istället har mittfältaren fokuset på matchen mot Basel.

"Vi vill ha förstaplatsen i gruppen. Jag tror på kvalitén här i laget och att vi kan åka till Basel och vinna, det är vad vi måste vi göra. Jag är imponerad av grabbarna idag, vi gav allt."

Närmast på tur står matchen mot Bournemouth i helgen då Arsenal siktar in sig på att fortsätta sin förlustfria svit.