Medlemmar: 6509 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Hector tränar igen

Bellerin kanske tillbaka mot Potters

tor 8 dec 2016 kl 20:03

Hector Bellerin har, som det heter, "ett sent test" som skall säkerställa huruvida hans medverkan mot Stoke blir verklighet eller inte.

Trots att Gabriel gjort det bra, efter att vi alla med andan i halsen sett Carl Jenkinson lira högerback, så är nog alla överens om att Hector Bellerin gärna får komma tillbaka till startelvan snarare hellre än senare. På dagens presskonferens meddelade Arsene Wenger att det enda som står mellan Bellerin och en comeback efter skadan är ett litet så kallat sent test. Huruvida den spanska speedkulan slängs rakt in i startelvan vid ett positivt test återstår att se.

Åter i truppen är Coquelin som var avstängd senast. Per Mertesacker och Danny Welbeck har en liten bit kvar innan de kan återgå i träning med resten av truppen medan rapporterna från Cazorlas operation i Sverige är positiva.