Medlemmar: 4745 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Theo Walcott gillar att spela med Alexis Sanchez.

Walcott: "Alexis och Özil inspirerar"

tis 13 dec 2016 kl 15:42

Det är inte bara Alexis Sanchez och Mesut Özils spel på planen som imponerar på Theo Walcott. Anfallaren säger att han lär sig mycket - och inspireras att jobba hårdare när han ser klubbens stjärnduo.

Alexis Sanchez och Mesut Özil har startat årets säsong oerhört starkt och båda två är på väg att göra sina poängmässigt bästa säsonger i klubben. Özil har redan passerat förra säsongens målsiffra. Det gjorde han i lördags när han med skallen skickade in sitt nionde mål - förra säsongen gjorde han åtta.
Alexis har redan gjort 13 mål den här säsongen. 15/16 gjorde chilenaren 17 och säsongen innan det 25.
Men Theo Walcott imponeras inte bara av det stjärnduon gör på planen.
- När du ser Mesut och Alexis så tänker du "Jag vill göra det bättre än er". När man ser hur hårt de jobbar så vill du göra det samma. Du kan se att hela laget vill göra mer, säger den engelske landslagsmannen.

Walcott har själv bra form och gör sin bästa säsong på många år. 27-åringen drar nytta av och inspireras av Özil och Alexis jobb.
- Vissa saker som de gör på planen är helt osannolika. Jag har spelat med många fantastiska spelare under min långa Arsenalkarriär och Alexis är definitivt en som verkligen gillar att spela. Jag njuter varje minut med honom på planen.

- Ibland kan vi ha lite diskussioner, men det är det man vill ha och det är för att vi respekterar varandra. Om vi hackar på varandra? Ja, då och då. Det var ett speciellt tillfälle i Hull, men det stannar i omklädningsrummet, säger Walcott när han troligen syftar på Alexis missade straff.