Medlemmar: 4450 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Olivier Giroud firar 1-0-målet.

Giroud: "Jag hade maxflyt"

sön 1 jan 2017 kl 19:29

Olivier Giroud var ödmjuk när han fick se sitt klassmål i repris under intervjun efter matchen.

Olivier Giroud och Hector Bellerin blev intervjuade tillsammans efter matchen. Giroud fick se sitt mål i repris och förklara hur han upplevde situationen.
- Jag går mot första stolpen och Alexis gav mig bollen lite bakom kroppen. Jag försöker träffa med klacken och har maximal tur. Ja, det handlar bara om tur. Jag hade ingen bra balans. Men det var en underbar känsla. Jag ville göra mål från första minuten och nådde inte riktigt fram på Nachos inlägg [i början av matchen]. Så jag ville verkligen göra mål, sa Giroud till Sky Sports.

Sky Sports: Har du någonsin gjort något liknande tidigare?
- Nej, nej, nej. Inte alls. Som sagt så handlar det bara om tur. Jag tror det är mitt bästa mål.

Hector Bellerin höll inte riktigt med fransmannen om att det handlade om tur.
- Jag kunde inte tro att det var sant och sprang direkt till Giroud. Det är ett fantastiskt mål och jag har sett Olli göra liknande saker på träning så jag visste vad han är kapabel till.