Medlemmar: 8809 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Lagkamraterna stylar om Mustafis frisyr efter hans 1-0-mål mot Burnley.

Mustafi: "Vi ger aldrig upp"

sön 22 jan 2017 kl 19:01

1-0-skytten Shkodran Mustafi gjorde sitt första Arsenalmål när The Gunners besegrade Burnley med 2-1 på Emirates. Efter matchen hyllade han lagets karaktär.

Shkodran Mustafi gjorde sitt första mål i Arsenaltröjan när han nickade in Mesut Özils hörna i andra halvlek. Det såg länge ut att bli matchavgörande, men straffdramat på stopptid kom emellan - och gav Arsenal ännu ett tillfälle att visa karaktär.
- Vi hade spelet och var på deras planhalva under större delen av matchen men sedan tvingades vi spela med en man mindre och då blev det svårt. Jag tycker att vi gjorde bra ifrån oss, även vid 1-1. I de senaste matcherna har vi visat att vi aldrig ger upp och alltid kommer tillbaka och det ska laget ha beröm för, sa Mustafi efter matchen.

För tyskens del innebar matchen inte bara att han fick göra sitt första mål i klubben, utan också att han nu har spelet 21 matcher i Arsenals backlinje utan att förlora en enda match.
- Jag hoppas att det kan bli några till framöver! Jag är nöjd, och det är viktigt att ta en match i taget och försöka vinna oavsett om det är Premier League, cupen eller Champions League. Det är vad vi har gjort och det är därför vi alltid är farliga i slutet av matcherna. Vi tror på oss själva och kämpar match för match ända till slutet.