Medlemmar: 6218 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Två förluster på en vecka. Laurent Koscielny hade inga roliga dagar som Arsenalkapten.

Kos: "Vi jobbade inte som ett lag"

sön 5 feb 2017 kl 01:19

Chelsea tog vara på sina chanser, Arsenal gjorde det inte. Så summerar Laurent Koscielny 1-3-förlusten på Stamford Bridge under lördagen.

Kände ni inte en vilja att revanschera er efter Watford-matchen?
- Jag tycker vår reaktion efter den matchen var bra, men Chelsea gjorde det första viktiga målet. Vi hade våra lägen men gjorde inte mål - där har du skillnaden mellan våra lag. I andra halvlek ville vi kliva fram och gå för tre poäng för att kunna jaga titeln, vi är besvikna. Men vi måste komma tillbaka starkare som vi gjort tidigare under säsongen, en seger kommer hjälpa.

På vilka punkter kunde ni inte stå upp mot Chelsea?
- Vi jobbade inte som ett lag, utan det var varje man för sig själv. Hade vi passat bollen snabbare och utnyttjat flankerna hade vi kunnat såra dem. Tar du inte chanserna i stora matcher blir det svårt att vinna matcher.