Medlemmar: 8780 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Stannar Arsene två år till Arsenal?

Arsenal erbjuder Wenger nytt kontrakt?

sön 5 feb 2017 kl 01:26

Wenger tar nu bort bladet från munnen gällande frågan alla vill ha svar på, och erkänner att klubben har presenterat honom med ett nytt kontraktsförslag. Kontraktet skulle sträcka sig två säsonger till, därmed fram till 2019. Det nuvarande kontraktet går ut efter säsongen.

Tränaren har sagt att hans beslut om han stannar eller inte kommer tas beroende på hans magkänsla. "Min framtid har alltid varit att fokusera 100 % till den sista dagen på mitt kontrakt", sa han nyligen till The Independent.
"Det är det enda sättet du kan garantera framtiden. Vi oroar oss ständigt över morgondagen, men sommaren är inte imorgon. Imorgon är imorgon."

Den förre Gunnersprofilen Martin Keown är övertygad om att Wenger kommer skriva på då klubben inte har några andra alternativ.
"Det är en svår nöt att knäcka men om du tittar på det noga så ser du att Arsene Wenger bestämmer när han lämnar klubben", sa Keown och fortsätter. "Han är klubben trogen oavsett hur det går. De vill ha en längre startsträcka för att hitta en ersättare och det innebär att han skriver på ett nytt kontrakt. Jag tror det enbart handlar om att hitta rätt tid för att tillkännage det", avslutar den gamle försvararen.

Vad tror ni, kommer Arsenal förlänga med Wenger?