Medlemmar: 6116 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Oviss framtid för Jack Wilshere.

"Jag vet inte vad som händer"

fre 10 feb 2017 kl 01:07

Utlånad och 18 månader kvar på kontraktet. Men Arsenal verkar inte ha erbjudit mittfältaren ett nytt avtal och själv säger han att han inte vet vad som händer efter säsongen.

Arsene Wenger fick frågor på gårdagens presskonferens där det hade gått rykten om att Bournemouth vill köpa loss Jack Wilshere permanent - men det förnekade Arsenalmanagern.
Och i en intervju med Sky säger Wilshere att han inte vill annat än att fokusera på slutspurten av säsongen i Bournemouth, dit han är utlånad.
- Mitt huvudfokus just nu är att spela för Bournemouth och få klubben ur positionen man är i. Vi behöver börja vinna igen och jag koncentrerar mig på de närmsta tre-fyra månaderna här i Bournemouth och efter det vet jag inte vad som händer.

Har du blivit erbjuden ett nytt kontrakt av Arsenal?
- Som jag sade innan så koncentrerar jag mig på Bournemouth och sedan lämnar jag sånt till mig agent och mitt folk som håller på med sådana saker.

Regelbunden speltid kommer bli avgörande för mittfältaren när han i sommar fattar ett beslut om framtiden.
Återvänder han till Arsenal.
Eller väljer att spela fotboll permanent för en annan klubb.
- När jag sitter ner efter säsongen och funderar så kommer det, att jag får spela regelbundet, att vara en viktig faktor. Det är därför som jag har kommit hit och Bournemouth har gett mig den chansen.