Medlemmar: 6198 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ian Wright träffade Arsene Wenger igår kväll och då sade fransmannen att hans tid i klubben går mot sitt slut.

Wright tror Wenger slutar efter säsongen

fre 10 feb 2017 kl 21:21

Ian Wright tror att Arsene Wenger slutar efter säsongen. Och i BBC:s 5 Live sade den förre Arsenalstrikern att Wenger sagt till honom att han tid i klubben "går mot sitt slut".

Arsenals styrelse tror och hoppas att Arsene Wenger skriver på ett nytt kontrakt och stannar i klubben fler säsonger efter det att fransmannens kontrakt går ut i sommar.
Men det tror inte Ian Wright.
Arsenallegendaren sade i BBC:s 5 Live:
- Jag var med the boss igår kväll och om jag ska vara helt ärlig så fick jag intrycket av att "that´s it". Jag tror genuint, jag var med honom ett par timmar igår kväll, vi snackade, och såklart sade han inte till mig att "jag ska lämna efter säsongen". Men jag får intrycket av att bara titta på honom att det här är "that´s it".
- Han sade faktiskt när vi snackade igår kväll att hans tid går mot sitt slut. Jag har aldrig hört honom säga det innan.

Spekulationerna kring Wenger vara eller icke vara nästa säsong späs hela tiden på. Flera engelska tidningar hävdar att fransmannen har ett tvåårskontrakt som ligger redo att skriva på.
Men det ville han själv inte bekräfta på presskonferensen i torsdag.
Mirror publicerade sent igår, som vi skrev om här, en lista på fyra tränare som listats som tänkbara efterträdare till Wenger.