Medlemmar: 6070 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Laurent Koscielny är tveksam till spel mot Sutton.

Wenger: "Vi kommer spela ett normalt lag"

fre 17 feb 2017 kl 17:58

Laurent Koscielny är tveksam till spel mot Sutton. Men i övrigt ska Arsenal vara ordinarie. - Vi kommer spela ett normalt lag, säger Arsene Wenger.

Arsene Wengers egen framtid i klubben och storförlusten mot FC Bayern i veckan tog upp stor del av dagens presskonferens innan den abrupt avbröts idag.
Men på måndag så är det dags för FA-cupen igen.
Femte omgången och Arsenal möter Sutton United, från Conference, på bortaplan.
Matchen kommer att spelas Borough Sports Ground, även kallad Gander Green Lane, en arena som tar in lite mer än 5 000 personer och som har konstgräs.

Arsene Wenger säger så här inför matchen - och vilket lag han tänker spela med:
- Ett normalt lag. Jag några unga spelare chansen mot Southampton för jag tyckte att de förtjänade det och de har en god chans att komma in och spela istället för våra ordinarie spelare. Jag tycker de gjorde det bra. En eller två kanske får en ny chans att spela varje match nu.

- Alla är fokuserade på nästa match, att ta hand om konsekvenserna som ett dåligt resultat kan göra med allas anda. Vi behöver komma tillbaka och fokusera på nästa match. Vi får hantera media och vårt jobb är att med klarhet analysera vad som hände mot Bayern. Vi kan inte påverka det resultatet.

Enda frågetecknet i truppen mot Bayernmatchen är Laurent Koscielny som linkade ut innan raset kom på Allianz Arena. Mittbacken har problem med en lårskada och skulle undersökas idag.
Wenger kunde inte säga om fransmannen kan spela mot Sutton eller ej.