Medlemmar: 6125 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kos vill gärna att Wenger stannar i klubben och signar ett nytt kontrakt.

Koscielny: "Förläng med Wenger"

tor 23 feb 2017 kl 21:38

Den mycket kritiserade Arsene Wenger, vars kontrakt går ut vid säsongens slut, är inte garanterad att fortsätta i Arsenal nästa säsong. Men han får fortsatt stort stöd från truppen, denna gång från Laurent Koscielny.

"Jag tror att gruppen fortfarande är mottaglig för Wengers budskap och ageranden som tränare" försäkrade den franske landslagsbacken i tv-kanalen RMC. "Coachen är där för att förbereda spelarna fysiskt, taktiskt och sätta en organisation, efter det är det spelarnas jobb att göra vad som krävs för att vinna matcher."

"Jag önskar att han fortsätter. Det är nu sju år jag varit under hans ledarskap och är en person som jag respekterar oerhört. Det var han som gav mig den här möjligheten att komma till Arsenal. Det fick mig att växa som spelare och som människa. Jag är skyldig honom en hel del för min karriär ", säger Koscielny.