Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Welbeck nätade för U23 mot Chelsea.

Welbeck målskytt för U23-laget

fre 24 feb 2017 kl 17:06

Danny Welbeck lirade återigen med Arsenals U23-lag. Idag mot Chelsea. Och anfallaren blev målskytt när Gunners vann med 4-1.

Steve Gattings U23 kom till spel med ett starkt lag, med flera A-lagsspelare. Carl Jenkinson, Rob Holding och Danny Welbeck spelade alla från start på Colney. Welbeck, som även lirade förra U23-matchen, och Holding blev dessutom målskyttar.
Arsenal vann matchen med 4-1 inför ögonen på bland annat Arsene Wenger.
De andra Arsenalmålen gjordes av Nelson och Malen.

Dessutom spelade Emiliano Martinez, Ainsley Maitland-Niles och Jeff Reine-Adelaide. Arsenal gjorde en av säsongens bästa insatser och vann klart rättvist. I tabellen har Gunners 25 poäng och är på en femteplats. Leder gör Everton med 41 poäng.