Medlemmar: 8813 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Cazorla verkar få sikta in sig på spel först nästa säsong.

Inte troligt att Cazorla spelar mer den här säsongen

fre 3 mar 2017 kl 00:06

Arsene Wenger kallade frånvaron av Santi Cazorla för en "stor förlust". Och han verkade osäker på att det är möjligt för honom att komma tillbaka den här säsongen.

Santi Cazorla har genomgått tre operationer för att få ordning på sina hälbekymmer. Nu väntar spanjoren på att såret från det senaste akillesingreppet ska läka - sedan ska han kunna börja träna igen.
Han har inte spelat sedan Ludogorets i oktober.
Och frågan är om han hinner bli fit för att kunna vara med igen innan säsongen är över.
Arsene Wenger verkade tveksam på dagens presskonferens.
- Det finns en möjlighet. Men det beror på såret läker. Så fort det är klart så kan han börja träna direkt och normalt. Men för tillfället är det inte läkt. Vi är ju i början av mars så det är svårt att sia om. När man tänker på att när en spelare börjar träna igen efter att ha varit borta så länge så behöver du minst sex veckor innan du kan vara klar för spel och med och konkurrera om en plats. Och adderar du sex veckor från där vi är nu så är vi i mitten av april så det blir tufft.

Cazorlas frånvaro har varit tung för Arsenal. Det erkänner Wenger.
- Det är väldigt frustrerande för oss för i början av säsongen var han kanske lagets stjärna. Sett till helheten så är det en stor förlust för oss, men speciellt för honom. Han är en kille som älskar fotboll och fotboll är naturligt för honom. Han lider mycket när han inte kan vara på planen.