Medlemmar: 4587 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Bellerin sågade Arsenals start på Anfield.

"Vi skulle ha varit redo och motiverade från början"

sön 5 mar 2017 kl 17:59

Arsenal låg under med 0-2 i paus på Anfield. Hector Bellerin säger nu att laget inte var redo och motiverat i den första halvleken.

Ny toppmatch - ny besvikelse. Arsenal mot de andra topplagen på bortaplan är verkligen en kombination som inte går ihop.
Wenger ville spela rakt och direkt och bänkade Alexis till förmån för Giroud.
Men ingenting fungerade första 45 på Anfield. Och Liverpool ledde med 2-0 i paus.
- Vi är väldigt frustrerade hur matchen gick, säger Hector Bellerin till Arsenal.com.

Arsenal hade inte spelat på nästan två veckor efter segern mot Sutton i FA-cupen. Ändå var det trögt och oinspirerat från start och laget skapade ingenting.
- Efter de tuffa veckorna som vi haft ska laget gå ut på planen och vara redo och motiverade från start. I första halvlek känns det inte som att vi är redo och sen ligger vi under med 0-2. Vi ville göra allt. Vi gjorde ett mål och hade chanser att göra 2-2, men ibland är det för sent. Vi måste starta matcherna bättre, säger Bellerin.

- Vi måste förstå att det här är inte sättet att göra det på. Vi måste pusha hårdare, starta matcherna med bättre attityd och gå för det, för när vi har gjort det och vill något så kan vi göra det. Det spelar ingen roll vilka vi möter, vi måste pusha hårt. Vi kan göra mål. Det är upp till oss att starta matcherna med den viljan, den motivationen och då kan vi få med oss bra resultat.