Medlemmar: 8513 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Alexis verkar inte vara nöjd och ska ha bråkat med lagkamrater efter en träning i veckan.

Alexis bänkades efter bråk

sön 5 mar 2017 kl 21:52

Telegraph skriver nu ikväll att anledningen till att Alexis Sanchez bänkades mot Liverpool var ett bråk i veckan. Där ska chilenaren hamnat i luven på lagkamrater i omklädningsrummet efter att han lämnat träningsplanen.

Det var under en av veckans träningar som bråket skulle ha uppstått skriver tidningen. Något som ska ha stört laget i förberedelserna inför mötet med Liverpool.
Alexis ska ha gått av träningen och senare, inne i omklädningsrummet, konfronterats av lagkamrater som hade åsikter om anfallarens attityd.
Arsene Wenger valde trots bråket att ta med Alexis till Liverpool, men han placerade honom på bänken.
Vilket han har fått stora mängder kritik för.

Alexis byttes in i paus och tillförde nödvändig energi och kraft till Arsenals anfallsspel. Det var han som passade fram Danny Welbeck till reduceringen.
Men det verkar som att vissa tycker att chilenarens vilja att vinna ibland går för långt och han har tjafsat med medspelare flera gånger och dessutom öppet visat sitt missnöje när han bytts ut.
Telegraph skriver att hans attityd många gånger hyllats, men att han nu gått över gränsen.

Bråket gör också Alexis framtid i klubben ännu mer tillspetsad. Hans kontrakt går ut nästa sommar och ännu har ingen överenskommelse nåtts om ett nytt kontrakt.
Flera europeiska toppklubbar, bland annat Juventus, PSG och Atletico Madrid, har visat intresse för 28-åringen som värvades till Arsenal från Barcelona 2014.