Medlemmar: 7604 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ospina är inte sugen på att bara vara cupmålis längre och vill lämna klubben i sommar.

Ospina vill lämna Arsenal i sommar

tis 7 mar 2017 kl 00:22

David Ospina ska ha tröttnat på att vara cupkeeper. Nu vill colombianen lämna Arsenal i sommar.

Det är Times som släpper storyn om David Ospina. Keepern har inte fått stå en enda Premier League-match den här säsongen utan "bara" vaktat buren i cuperna.
Detta ska 28-åringen nu tröttnat på.
Och vill därför lämna klubben i sommar.

Ospina har kontrakt till 2019 och förväntas stå mot både Bayern och Lincoln den här veckan. Han ska enligt tidningen varit besviken på sin roll i klubben ända sedan Petr Cech värvades för snart två år sedan. I somras ska han ha blivit lovat att få stå alla CL- och FA-cupmatcher vilket han köpte då för att stanna. Men känner han att det inte är nog och vill lämna.

Tidningen skriver också att Arsenal börjat leta en ny keeper även som ersättare för Petr Cech som fyller 35 i maj. Man ska inte heller vara så sugna på att plocka tillbaka Wojciech Szczesny som spenderat de två senaste säsongerna på lån i Roma.