Medlemmar: 6215 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Theo medger att det har varit stökigt på Colney.

Walcott: "Det har hänt saker"

tor 9 mar 2017 kl 13:16

Rapporterna om bråken mellan Alexis Sanchez och lagkamraterna rullar vidare. Arsene Wenger fortsätter att förneka. Men Theo Walcott säger att saker har hänt på Colney.

Det var i söndags som storyn kom ut i pressen att Alexis Sanchez lämnat Arsenals träning och inne i omklädningsrummet ska det ha blivit bråk mellan chilenaren och andra spelare.
Alexis var bänkad mot Liverpool - men spelade från start mot Bayern.
Arsene Wenger har hela tiden sagt att inget har hänt.

Telegraph skriver nu att bråket ska ha varit mellan Alexis på ena sidan och Laurent Koscielny och Aaron Ramsey på den andra.
Theo Walcott snackade om stämningen på Colney efter storförlusten mot Bayern och sade då:
- Det händer vissa saker på träningsanläggningen. Jag är ganska säker på att det händer på alla träningsanläggningar, hela tiden. Det händer inte ofta i Arsenal. Men saker har hänt. Det stannar inom laget och spelare och ledare behöver reda ut det. Vi är enade här och kan inte hålla på och bråka.
- Jag vill egentligen inte gå in på det, men det som har hänt påverkade oss inte i första halvlek mot Bayern. Under vissa tider, när det inte går så bra vill du inte ha något i huvudet om att du ska ge upp.

På dagens presskonferens frågades Wenger om det Walcott sagt.
Men han förnekade bråk igen.
- Mycket har sagts om det som har överdrivits. Vi har en bra, sammansvetsad och målmedveten grupp. När du har en period med dåliga resultat har du alltid meningsskiljaktigheter, bästa sättet att svara upp är alltid i matcherna. Vi måste visa hur enade och målmedvetna vi är. Sammantaget på den fronten är jag inte orolig. I vårt jobb måste vi vara tävlingsinriktade och det innebär inte alltid kärlek. Det handlar om att leverera. Sett till historien så är inte de mest framgångsrika lagen de som älskat varandra mest, säger fransmannen.