Medlemmar: 8509 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Stay or go - det är frågan för the Ox.

Oxen kan lämna Arsenal i sommar

tor 9 mar 2017 kl 15:45

Han har snart bara ett år kvar på kontraktet - och inte fått erbjudande om något nytt. Engelsk media skriver nu att Alex Oxlade-Chamberlain funderar på att lämna Arsenal i sommar.

Det är många Arsenalspelare som har kontrakt som går ut sommaren 2018. En av dem: Alex Oxlade-Chamberlain.
Nu har mittfältaren hamnat i blickfånget det senaste dygnet då det kommit ur rapporter om att han ännu inte erbjudits något nytt kontrakt - och funderar på att lämna klubben i sommar.
Det skriver Telegraph.

Tidningen hänvisar till källor när 23-åringen som säger att han är sugen på en nystart. Man skriver att det är små chanser att Oxen skulle skriva på ett nytt kontrakt - om han nu erbjuds ett.
Mittfältaren ska inte vara nöjd med att Arsenal inte verkar vilja ha kvar honom och inte heller med mängden speltid.

På dagens presskonferens fick Arsene Wenger frågor och Oxens situation i klubben.
- Jag har inte sett det. Jag blir överraskad för jag tycker att han utvecklats väl och gör det för tillfället och han har fått chansen. När du är någonstans så måste du vilja vara där först. Efter det ... det enda jag kan säga personligen är att jag rankar honom högt. Jag visade det när jag trodde på honom när han var skadad under långa perioder. Han utvecklas väldigt väl för tillfället.
Kommer Alex Oxlade-Chamberlain vara här nästa säsong?
- Personligen hoppas jag att han stannar i klubben för jag tycker att han är en väldigt lovande spelare som har utvecklats väl.